GASTRONOMIE

S majitelem pozemku na kterém je umístěn kemp je dohodnuto, že dle zájmu klientů je ochoten dodávat čerstvé ovoce, zeleninu, víno, sýr apod, vše z domácí produkce. Poradíme Vám, kde koupit čerstvé ryby přímo od rybářů z lodi. Příprava již záleží pouze na Vás. V kempu je k dispozici gril.

Při návštěvě restaurace. v dochozí vzdálenosti, si dejte jako aperitiv sklenku Maraschina - dezertního likéru ze zdejšího druhu višně Maraška. Ochutnejte pažský sýr - nejvyhledávanější sýr vyrobený z mléka ovcí, které na ostrově Pag spásají voňavé středomořské byliny. Jako hlavní chod si objednejte „brudet“ na různé způsoby, uvařený z několika druhů ryb a někdy i s mušlemi, nebo si dejte rybu na roštu, posolenou solí z ninského nebo pažského solivaru. Jednou ze specialit je i „Ninski šokol“ - zvláštně připravená sušená krkovice, kterou doporučujeme zapít černým benkovackým vínem. V Kolanu můžeme doporučt restauraci s vynikajícím chobotnicovým salátem.